Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

4. 1. 2011 12:52
Jenže spousta lidí je v této zemi terorizována

a tak když budeme vybírat mezi islámem a byrokraticko-politickým terorem, tak je islám pro nás přijatejnější, jako menší zlo.

0 0
možnosti
JD

maus

4. 1. 2011 12:57
Re: Jenže spousta lidí je v této zemi terorizována

to opravdu nemůžete myslet vážně. Vypadá to spíš na silvestrovskou taškařici, ale dnes je již 4. ledna, malinko mimo mísu.RvRvRvRvRv

0 0
možnosti
ZS

Šimpy

4. 1. 2011 12:49
Vážený pane Litoši,

jako člověk, který měl možnost 4 měsíce služebně pobývat v nejmenované islámské zemi, Vám dávám za pravdu a plně se s vaším "novoročním zamyšlením" ztotožňuji. Víře je v těchto zemích skutečně podřízeno absolutně vše, modlitbou den začíná i končí ( její vynechání je naprosto nemyslitelné ! ) a oni skutečně považují za své svaté poslání nás, bezvěrce, přinutit k víře ( v Alláha a proroka Mohameda, jak jinak ) nebo nás zničit spolu se světem a společenským řádem, ve kterém žijeme.

Je třeba, aby si lidé nejen u nás ale v celé Evropě toto nebezpečí uvědomili včas. Výborným příkladem je z mého pohledu nedávno publikovaný článek, ve kterém se píše o návštěvě představitele jedné arabské země v Norsku. Na tiskové konferenci na otázku tohoto diplomata, zda by pan premiér norské vlády povolil v Oslu výstavbu mešity, mu tento odpověděl, že ano v případě, že by on povolil výstavbu křesťanského kostela u nich. Diplomat jen těžko skrýval šok z této odpovědi a já za ni norskému premiérovi tleskám.

0 0
možnosti
JD

maus

4. 1. 2011 12:59
Re: Vážený pane Litoši,

Perfektní reakce, zvlášť od informovaného člověka. Díky.R^R^

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

4. 1. 2011 12:46
Imigrant, který se snazi

hostitelskou zemi přeměnit k obrazu země, z níž přišel, není imigrant, ale kolonista. A proti kolonistům je naprosto legitimní bojovat naprosto všemi prostředky a v případě nutnosti až do jejich fyzické likvidace. Je-li v tomto jasno, potom vsechny z rad nasich obcanu, kteri kolonizaci jakkoli poporuji, nelze brat jinak, nez vlastizradce a nepratele vcetne politiku, kteří vedome otviraji brany invazi kolonistu a vystavuji tak nas a nase rodiny postupem casu doslova existencnimu nebezpeci...

Mam vazne obavy, ze se nami volena vlada stava skutecnym nepritelem pro nas a naší zemi..

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

4. 1. 2011 12:54
Re: Imigrant, který se snazi

R^R^R^

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

4. 1. 2011 12:41
meli bychom se predevsim bat nasich vlad, ktere zradily

EU je hnacim motorem islamizace.Celkove je zap spolecnost vazne nemocna levici, bez ktere by islam nemel absolutne nadej.Sila islamu spociva ve zrade nasich predstavitelu a mnoha pomahacu, predevsim levicackeho mysleni a politickych smeru..sila islamu je presne tak velka, jak velka je zrada z nasich rad..Lidi nadavaji jedu,ze je jedovaty a zapominaji na travice.Nase civilizace neni ani tak presne v upadku, jako je zrazena, podvedena a k profitu elit, bank a nadnarodnich spolecnosti zneuzita...Lidi si vlastni katy, voli levici. Islamizace neni spontanni, ale je planovana a rizena.

Dnešní EU postupně připravuje původní obyvatele celého kontinentu na pravděpodobné budoucí postavení druhořadých občanů v jejich vlastních zemích. Možná to je ta nejhanebnější zrada evropských dějin od dob pádu Římské říše, zrada vítaná médii jako „mírový projekt“.

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

4. 1. 2011 12:44
Re: meli bychom se predevsim bat nasich vlad, ktere zradily

Cim mene muslimu v nasi zemi budeme mit, tim mensi riziko pro nas, nase rodiny a nasi zem...Ideologie islamu hovori jasne - nastoleni svetoveho kalifatu.Agresivni chovani muslimu po celem svete je vice nez vymluvne...Neni nutno riskovat, pricemz zaroven nic neztrame.Islam totiz krome mnoha negativ nikdy nikam nic neprinesl a ani neprinese.

0 0
možnosti
N

N,N-dibenzylthiomočovina

4. 1. 2011 12:17
to vidím přesně opačně. Evropa je deislamizuje tempem

navenek sice chodí někteří v hadru anebo nejí jako vepřové, ale už je jim díky vzdělání jasné, že Korán je v mnoha věcech nesmysl a také to, že sem nepatří. To je ale první klasický projev individualismu evropana : co tady mezi těmi xx vlastně dělám ?;-D

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

4. 1. 2011 11:48
Zadne varovani uz vam nepomuze.

Zapadni civilizace ma koficient porodnosti mensi nez 1.2, coz je nezvratna znamka vymirani. Muslimu se rodi v pomeru k bilym 8:1.

Zanik zapadni civilizace jiz byl zapocat cca pred 20 lety, kdy byl pokoren koeficient porodnosti 1.3, ktery znamena hranici odkud jiz neni navratu. Z dejin vime, ze kazda civilizace s nizsi porodnosti nez 1.3 zanikla.

0 0
možnosti
I

IoannesBaptist

4. 1. 2011 11:54
Re: Zadne varovani uz vam nepomuze.

Přesně tak. Ale stálo by vůbec za to zachraňovat "civilizaci", která jak na běžícím páse zabíjí vlastní děti?

0 0
možnosti
ZM

zmat

4. 1. 2011 10:28
koukám,

že notordluhosek je opět v opozici. Jemu totiž nejde asi o názor, ale o to, být v opozici. To dělá jinde také.

0 0
možnosti
N

notordluhousek

4. 1. 2011 10:33
Re: koukám,

proc bych mel chodit jen do diskusi u blogu se kterymi souhlasim ? diskuse je prave o tom ze nekdo souhlasi a nekdo nesouhlasi. chapu ze vas to muze sokovat, pro vas idealni diskuse je asi takova ze vsichni rikaji jen ano ano ano ano.

tady mam konstantni nazor a nevidim duvod proc bych mel mlcet

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

4. 1. 2011 9:46
nechápu, proč všichni bádají nad tím, co bránit

...svobodu a sekulární demokracii snad, není to jasné? Přece to, co tu lidi chtěli za bolševika. Že se dneska někteří krasoduchové zmítají v existencionálních schizmatech a dumají o tom, zda bez hegemonie katolické církve vůbec dokážeme dýchat, je nad moje chápání.

Ad dobový kontext a obsah Bible a Koránu - zde autor uhodil hřebík na hlavičku. Současně poukázal na hlavní problém islámu - postavení Koránu jako doslovného božího vzkaz s neomezenou platností. Pak efektivně dochází k pokusům o zavlékání středověkých morálních norem do současnosti, a to je nepřijatelné.

Jediná možná cesta pro muslimy je baha''ismus, který tohle dokáže vyřešit díky názoru, že proroci sdělují Boží poselství postupně, a vždy, když je potřeba, přijde další, aby provedl korekci.

Ale to je z hlediska islámu kacířství (jako ostatně skoro vše s vyjímkou islámu).

0 0
možnosti
N

notordluhousek

4. 1. 2011 9:54
Re: nechápu, proč všichni bádají nad tím, co bránit

bahaismus bych radeji s islamem nemotal to je opravdu hodne zvlastni sekticka ktera jim neni. jestli chcete neco spise, tak pristup nekterych sufich, tech kteri napriklad vse vidi pouze v duchovni rovine

0 0
možnosti
E

Eglund

4. 1. 2011 8:42
Naše země, jejich země

Problém je právě v tom "jsou v naší zemi". V Evropě dnes vládnou lidé, kteří nevěří, že je to naše země, přesvědčují nás, že je to země každého kdo přijde, a všechno co v ní je patří komukoliv, kdo si o to řekne. A slova jako "národní" jsou prakticky na indexu (zkuste si vzpomenout, kdy a kde jste naposledy toto slovo četli). Dokud neskoncujeme s nimi, tak se budou problémy s islamizací pořád zhoršovat.

0 0
možnosti
G

Gašpo

4. 1. 2011 8:39
K tomu niet čo dodať

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik