Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nicknamed

21. 3. 2011 2:13
mýlíte se

sleduji arabské zpravodajství na několika TV a věta "vyhlásil příměří, ale musel bojovat dál, protože se k příměří nepřidali rebelové (což je pravda)" není pravda, prosím napište sem zdroj informace, že kadáfí neporušil příměří jako první, což sice vaše věta neimplikuje, ale jasně z toho v komentáři vycházíte.

Obama: všiml jste si, že před 2 týdny řekl, že K. musí jít a poslední dva dny nic takového neopakoval?, to jen tak naokraj....

důrazně doporučuji si přečíst náázor zory hesové na jejím blogu a škoda, že jste neposlouichal včera na ct24 vyprávění v češtině člena vlády rebelů (o lybijské ústavě a o tom, že už tehdy v roce 1951 byla demokratická) + dnešní telefonáty obyč. lidí z tripolisu a misráty, měl byste na rebely asi dost jiný názor

btw. všiml jste si, že se přidali i Turci, kteří to ještě před pár dny striktně odmítali?

0 0
možnosti
P

podotek

21. 3. 2011 0:54
Jen ať ho sejmou, co s ním jiného ...

Libyjci si zřejmě nepřejí vládu dynastie Berbero-Farkašovců ...

http://jdem.cz/kzrg8

Jen aby tam pak po odstranění islámského odpadlíka (neuznává hadísy) nezavládl režim podobně tolerantní jako v Afgánistánu

http://info.pravdaoislamu.cz/index.php/category/afghanistan/page/3/

či Iráku http://www.vdare.com/buchanan/070621_martyr.htm  ... 

0 0
možnosti
N

nicknamed

21. 3. 2011 2:16
Re: Jen ať ho sejmou, co s ním jiného ...

hadíthy možná neuznává,ale od 90. let podporuje a opírá se o islamisty a na islám orientované kmeny, střední vrstva a vzdělanci ho nesnášejí.....navíc libyjci byli vždycky relativně na islamisty moc racionální a fundamentalismus tak jak jej známe z blízkého východu tam je velmi omezený (asi jako u nás se fundamentálnímu islámu věnuje pár tisíc muslimů, tam možná pár desítek tisíc)

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

21. 3. 2011 0:18
Správně

Styďte se za Anglii a Francii, že kdysi do války nešli. Styďte se za ně teď, že do války jdou. A buďte hrdý na to, že jste Čech.

0 0
možnosti

feketekuta

21. 3. 2011 0:09
tady je moudro

Co to je za plkani podesranejch Cehunu. Lidi proste bojujou za svoji svobodu a tak se na to ozbrojili, ale to v techto koncinach neni zvykem. Vsichni za sebou tahnou jak soumari svoje hypoteky, ktery maj misto tech svejch komousskejch chat a jsou krasne poslusny. Sporej si na duchod, kterej nedostanou a jen brblaj doma, nebo v hospode. Kdyby nekdo napadl Vasi rodinu, asi by jste se schoval na chalupe a volal: mam hole ruce?

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

21. 3. 2011 1:36
Re: tady je moudro

No a takova Libye si zila skoro lip nez my. Treba byty se stavely za prachy z ropy a Libyjci byli takto usetreni hypotek...

Obavam se, ze lepe tam u nich uz bylo.

0 0
možnosti
TH

glumik

20. 3. 2011 23:38
^

Závěrečný odstavec trochu nechápu, ale jinak jste mi udělal jasno. Děkuji.

0 0
možnosti
VK

krull

20. 3. 2011 23:27
Srovnání trochu na hlavu

Vaše srovnání trochu kulhá,kdyby chudáka Hitlera spojenci za cenu obrovských obětí nesvrhli,tak chudák Kadáfí dnes jezdí po poušti na velbloudu a nám by bývalo ve velkoněmecké říši taky dobře,že?A že jde i o naftu,tak to je všem jasné,ale jde i o vaši naftu,nebo chodíte pěšky a nahý ?

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

21. 3. 2011 1:37
Re: Srovnání trochu na hlavu

A on nam ji Kaddafi neprodaval?

0 0
možnosti
K

karbidik

20. 3. 2011 23:21
multikulti levicaci

pod dochovym vedenim havla zase humanitarne rozbombarduji vice lidi nez kadafi kdykoliv zabil ale bude to samozrejme pro dobro libyjcu ;-D

0 0
možnosti
E

ESKADOMI

20. 3. 2011 23:01
Pisalku,

styd se sam za sebe.

Kdyz Kral vrazdi sve poddane, tak je vrah jako jiny vrah i kdyz je Kral. !!

0 0
možnosti
W

wal

21. 3. 2011 13:52
Re: Pisalku,

Houby.

Nebudu citovat přesně, ale: "Zabíj jednoho buděš vrah, zabíj jich hodně budeš válečník, zabíj je všechny, budeš hrdina dobyvatel"

0 0
možnosti
S

snadhelem

20. 3. 2011 22:53
Okupanti

Hezky napsáno. Přesně současnou situaci vystihuje "co se jim právě hodí do krámu". Příležitostí k takovému útoku je mnoho - Čína-Tibet, Rusko-Gruzie, a další. Ovšem začít si proti těmto dvěma by bylo sebevraždou. Navíc Čína nemá moc ropy pro export, že?

Sarkozy, Obama, a další, kteří se podílejí na tomto krveprolití poslat před vojenský soud!!!!!

Nevměšovat se do záležitostí jiných států.

0 0
možnosti
P

pooo

21. 3. 2011 8:40
Re: Okupanti

Napsal člen národa svejku, ktery nikdy moc za nic nebojoval a raději si počkal, až mu všechno spadne do klína.

0 0
možnosti
C

CrossXYZ

20. 3. 2011 22:44
KVŮLI TOMU, ŽE NECHTĚLI MEŠITU

Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí vyzval muslimský svět ke svaté válce, džihádu, proti Švýcarsku. Podle něj se totiž Švýcaři chovají bezbožně vůči své muslimské komunitě a jejím mešitám. Teď za to mají být potrestáni. Libyjský vůdce věřící vyzval, aby ve svých zemích zakázali přistávat švýcarským letadlům a lodím a aby v obchodech bojkotovali švýcarské zboží.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kaddafi-vyzval-muslimy-k-zahajeni-svate-valky-proti-svycarsku-p7h-/zahranicni.asp?c=A100225_204239_zahranicni_vel

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3589x
Autor (věk seniorský) dlouhodobě publikuje, je členem Syndikátu novinářů ČR. Měl to štěstí, že mu byla, přes složitou situaci na knižním trhu, vydána kniha kriminálních povídek. Žije v Praze, vychoval dvě děti, má dva vnuky. Je bezvěrec, ale víru plně respektuje. Zajímá se o dějiny První republiky, biblistiku a všechno, co ovlivňuje život této společnosti. Má rád zbraně, psy a svojí rodinu. Rád formuluje své názory psaným slovem.

Seznam rubrik